У дитини черепно-мозкова травма та численні гематоми: у Харкові мачуха жорстоко побила свою падчерку

5.12.2020, 17:22
90865

У Харкові поліція притягнула до відповідальності жінку, яка била свою малолітню падчерку. Дитину госпіталізували з черепно-мозковою травмою та численними гематомами.

Читайте також: Правоохоронці затримали двох підозрюваних у вбивстві київського музиканта (фото)

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

“У Харкові поліція притягнула до відповідальності жінку за побиття малолітньої дитини. Як з’ясувалось, мачуха систематично била 10-річну дівчинку. На даний час школярка знаходиться в центрі реабілітації”, – йдеться у повідомленні. Зазначається, що до поліції надійшло повідомлення щодо неналежного догляду за дитиною.

За місцем мешкання 10-річної потерпілої виїжджала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства, а також інспектор ювенальної поліції.

“Дитину госпіталізували до лікарні з черепно-мозковою травмою та численними гематомами.

Відносно 35-річної жінки правоохоронці склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) і ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також на мачуху виписано тимчасовий заборонний припис”, – додали в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com