У ексміністра освіти Табачника конфіскували усе майно

11.04.2024, 18:01
157174

У ексміністра освіти Дмитра Табачника конфіскували усе майно. Зараз він ховається на тимчасово захоплених росіянами територіях.

Читайте також: Українські бійці ліквідували російського пропагандиста під Кремінною: деталі

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства юстиції України.

“Рішенням Вищий антикорупційний суд від 10 квітня 2024 року задоволено позовну заяву Міністерства юстиції України до Дмитра Табачника, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Табачник Алла Вікторівна про застосування санкції, передбаченої пунктом 1-1 частини першої статті 4 Закону України “Про санкції”, – розповіли в Мінюсті.

Там також додали, що ВАКС застосував до Табачника санкцію, передбачену пунктом 1-1 частини першої статті 4 Закону України “Про санкції” та стягнув у дохід держави активи, які належать Табачнику та активи, щодо яких Табачник може прямо чи опосередковано вчиняти дії, тотожні за змістом здійсненню права розпорядження ними, а саме: ½ частка квартири, 5 земельних ділянок, житловий будинок та грошові активи.

“Табачник Дмитро Володимирович, колишній міністр освіти України, який перебуває на тимчасово окупованих територіях, бере активну участь у матеріально-технічному забезпеченні створення та функціонування окупаційних адміністрацій. Табачник висловлює свою позицію у бік підтримки ключової пропагандистської риторики країни-агресора — т. зв. “денацифікації України”, – додали в Мінюсті.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com