У Франції хірурга звинуватили у зґвалтуванні та домаганнях 312 пацієнтів

16.10.2020, 08:48
86705

Хірурга з Франції звинуватили у зґвалтуванні та сексуальних домаганнях щодо 312 осіб. Більшість були неповнолітніми. Про це повідомляє телеканал BFMTV з посиланням на прокурора міста Лорьян Стефана Келленбергера.

Читайте також: У Франції заборонили хутряні ферми й диких тварин у цирках й дельфінаріях

Зокрема зазначається, що кількість злочинів, що інкримінують Жоелю Ле Скуарнеку, збігається з кількістю осіб, проти яких вони були спрямовані.

Під час розслідувань, доручених відділу жандармерії Пуатьє і групі жандармерії Морбіана, слідчі провели понад 300 слухань, сказав Стефан Келленбергер.

Всі діяння були вчинені в період з 1986 по 2014 рік у різних медустановах Франції. Жертвами хірурга стали 164 чоловіка та 148 жінок. З них 298 осіб молодші 20 років, а 265 – молодші 15 років.

Раніше Скуарнека підозрювали в 349 злочинах. Вперше про це заявила шестирічна дівчинка у 2017 році. Про те, що трапилося, вона розповіла матері. З того часу проти чоловіка ведуться слідчі дії, сам він у цей час знаходиться під вартою.

Скуарнек постав 13 березня перед судом за зґвалтування і сексуальне насильство над чотирма неповнолітніми, але він також підозрюється в тому, що кількість його жертв обчислюється сотнями.

Чи міг він скористатися своїм статусом лікаря, щоб сексуально зловживати дітьми, які перебувають під наркозом або сплячими в лікарняній палаті, належить з’ясувати слідству.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com