У Франції розбився літак із туристами: є загиблі (відео)

17.02.2020, 08:15
63486

На півдні Франції розбився невеликий літак із туристами на борту, в результаті чого загинули чотири людини. Як повідомляє France 3, малий літак Piper PA−28 розбився у неділю вдень.

Читайте також: Місяць від моменту авіакатастрофи літака “МАУ”: намагання Ірану приховати злочин, “чорні скриньки” досі не в Україні (фото, відео)

Він вилетів із міста Ангулем (регіон Пуату−Шаранта) і впав у кількох кілометрах на північ від злітно-посадкової смуги аеродрому Мійо−Ларзака в місті Крессель. Із невідомих причин пілот втратив керування, а літак загорівся при зіткненні. У результаті катастрофи загинув пілот і троє пасажирів.

За фактом аварії розпочато розслідування, поліція встановлює можливі причини катастрофи. Відзначається, що цього дня на плато були сильні пориви вітру.

“Три слідчих BEA виїжджають на місце і будуть там до завтрашнього ранку”, − сказано в повідомленні французького Бюро розслідування авіакатастроф (BEA) на сторінці у Twitter.

? Un crash de petit avion a eu lieu à la mi-journée sur le plateau du Larzac, au niveau de la ferme des Aussedats, commune de Creissels. Selon les premières informations recueillies sur place, cet accident a fait quatre victimes. Pompiers, Samu, police nationale et gendarmerie nationale sont sur les lieux.

Gepostet von Midi Libre Millau Aveyron am Sonntag, 16. Februar 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com