У Греції визначились, коли розпочнуть туристичний сезон

11.05.2020, 17:49
72063

Греція відкриє туристичний сезон від 1 липня. Однак туристичний сектор підлаштовуватимуть під умови пандемії коронавірусу.

Читайте також: Туреччина готується до відновлення туристичного сезону: деталі

Про це повідомляє місцеве видання Ekathimerini.

Влада склала детальний план, який передбачає суворі правила для ресторанів, пляжів, готелів та інших громадських місць. В розробці плану брали участь Міністерство туризму Греції та Національна організація охорони здоров’я.

Наприклад, мінімум до 15 червня обов’язково треба буде носити маски у всіх видах транспорту, а також в готелях. Після цієї дати вимогу планують переглядати.

Також  готелях мають забезпечити належну дистанцію, а персонал мають навчити реагувати в разі підозри в когось із відвідувачів коронавірусу. Відпочивальникам та працівникам мають робити на місці експрес-тести. Персоналу мають щодня вимірювати температуру, а жити вони мають в окремих кімнатах.

Всі місця загального користування мають регулярно дезінфікувати та забезпечити дотримування соціальної дистанції.

В державі розглядали ймовірність приймати туристів тільки в разі проходження ними тесту на коронавірус та температурного скринінгу. У разі, якщо хворобу у когось підтвердять, його помістять в карантинний заклад.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com