У Харкові через загрозу вибуху евакуювали учнів п’яти шкіл

15.10.2019, 16:11
47127

15 жовтня, у вівторок, через повідомлення про мінування було перервано навчальний процес в п’яти школах Харкова. Повідомляє СК.

Читайте також: В гуртожитку на Харківщині пролунав вибух: є постраждалі

Учнів та вчителів ліцею на вул. Велозаводській, двох гімназій на вулицях Культури та Космонавтів і двох шкіл на Цілиноградській і Балакірева евакуювали.

Повідомлення про мінування правоохоронці отримали на електронну пошту. За інформацією ГУ НПУ в Харківскій області, наразі вказані об’єкти та прилеглі території оглядають вибухотехніки та кінологи. На місці працюють слідчо−оперативні групи Немишлянського та Шевченківського відділів поліції.

У Харкові увакуювали учнів через повідомлення про замінування

Учнів з 5 навчальних закладів Харкова евакуювали через повідомлення про замінування.Дітей та вчителів вивели з ліцею на вул. Велозаводській, двох гімназій на вулицях Культури та Космонавтів і двох шкіл на Цілиноградській і Балакірева.Зараз кінологи з собаками та вибухотехніки оглядають приміщення та прилеглу територію цих навчальних закладів, розповіла речниця Нацполіції Харківщини Оксана Калмикова. За словами Калмикової, інформація про замінування надійшла на електронну пошту поліції.Відео евакуації учнів 161-го ліцею було опубліковано на сторінці ХС • Харьков.

Publiée par UA: Харків sur Mardi 15 octobre 2019

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com