У Харкові підписали договір з ЄБРР для придбання нових тролейбусів

28.02.2019, 17:30
14201

Підписання Договору гарантії за проектом оновлення тролейбусного парку міста Харкова між Харківською міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку відбулося , 27 лютого, в Харківській міській раді. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Читайте також: Битва за Харків: Кернес розсварив Порошенка й Райніна

Документ підписали Харківський міський голова Геннадій Кернес і Керуючий директор Європейського банку реконструкції та розвитку по Східній Європі і Кавказу Маттео Патроне.

“Готовність ЄБРР системно інвестувати в проекти життєзабезпечення міста  – для нас висока оцінка діяльності та головна можливість не зупинятися в розвитку міста. Харків поставив собі за мету провести модернізацію в усіх сферах життя, і підтримка такого авторитетного партнера є дуже важливою для нашого міста на шляху стійкого економічного розвитку і ефективного управління”, – підкреслив Геннадій Кернес.

У свою чергу Маттео Патроне зазначив, що Європейський банк реконструкції і розвитку задоволений співпрацею з Харковом і готовий її розвивати.

“Для нас Харків – найважливіше місто в плані співпраці в сфері реалізації муніципальних проектів. Ми дуже задоволені нашими партнерськими відносинами і хочемо вивчити інші сфери діяльності для розширення співпраці. Я вражений успіхами вашого міста, і ми готові продовжити співпрацю і разом з міською владою робити внесок в розвиток Харкова”, – сказав Маттео Патроне.

Пакет фінансування включає кредит ЄБРР в розмірі 8 млн євро і кредит Фонду чистих технологій в розмірі 2 млн євро. Переможцем тендерних торгів оголошено ПАТ “Автомобільна компанія “Богдан Моторс”. Згідно з угодою поставки, всього вартість контракту склала 11,5 млн євро (в т.ч. 1,5 млн євро – кошти міського бюджету).

Зазначимо, Харків співпрацює з ЄБРР з низки інфраструктурних об’єктів, зокрема, з будівництва двох станцій метро “Державінська” і “Одеська”, а також закупівлі транспорту, в тому числі нових вагонів для метрополітену.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com