У Харкові правоохоронця викрили на збуті наркотиків

29.11.2019, 15:10
54713

У Харкові правоохоронця затримали “на гарячому” під час збуту наркотиків. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Харківській області.

Читайте також: На Буковині викрили патрульних, які займались збутом наркотиків та самі вживали їх

Так, Харківським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки НПУ було встановлено, що правоохоронець займається розповсюдженням наркотичних засобів та психотропних речовин на території Харкова та Харківської області.

За зібраними матеріалами внутрішньої безпеки НПУ прокуратурою Харківської області було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Згодом матеріали передали за підслідністю до Територіального управління ДБР, розташованого в місті Полтава.

Правоохоронці провели кілька оперативних закупівель забороненого у вільному обігу товару. Експертиза підтвердила, що придбані речовини − марихуана та амфетамін.

Читайте також: Подивився серіал та розпочав бізнес: у Дніпрі 22-хлопець створив нарколабораторію

Під час чергової злочинної оборудки оперативники внутрішньої безпеки НПУ, слідчі ДБР, під процесуальним керівництвом прокуратури та за сприяння керівництва ГУНП, затримали 29−річного інспектора тренінгового центру поліції області. Під час обшуків у нього вилучили амфетамін, марихуану, так звані “солі”, оргтехніку, мобільні телефони та кошти, одержані під час збуту наркотовару.

Слідчі ДБР оголосили підозру поліцейському, якого вже затримали в порядку ст. 208 КПК України. За збут наркотиків зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com