У Харкові прощаються із загиблими в катастрофі Ан-26 курсантами (трансляція)

6.10.2020, 10:33
85920

У вівторок, 6 жовтня, в Харкові проходить церемонія прощання із загиблими курсантами та членами екіпажу літака Ан-26, який розбився під Чугуєвом.

Читайте також: Посварився з дружиною і підпалив ліжечко зі своім 6-річним сином: у Києві 35- річний чоловік вчинив смертельну пожежу (фото, відео)

У церемонії проводів 25 жертв трагедії бере участь президент України Володимир Зеленський, передає Главком.

Церемонія проходить на площі Свободи в центрі Харкова, її основна частина розпочалась о 10:00. Через це перекрито рух транспорту на прилеглих вулицях.

З 9:30 до 12:00 проїзд транспорту обмежено по вулиці Сумській (від вулиці Жон Мироносиць до проспекту Незалежності), а також по вулиці Трінклера (від проспекту Незалежності до площі Свободи).

Як відомо, увечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

На місці катастрофи загинули 25 осіб, один курсант – Віталій Вільховий – помер у лікарні від опіків. В’ячеслав Золочевський, у якого діагностували забої, рани та струс мозку, перебуває на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

Курсанта В’ячеслава Золочевського, який єдиний вижив у катастрофі літака АН-26 на Харківщині 25 вересня, допитали слідчі Державного бюро розслідувань.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com