У Харкові сталася масштабна бійка з поліцейськими: п’ятеро людей постраждали (відео)

13.12.2021, 17:32
107157

Масштабна бійка з поліцейськими сталася в Харкові. В результаті п’ять правоохоронців госпіталізовані, а семеро людей затримали.

Читайте також: “Ти що, тупий?”: з’явилося нове відео з Гогілашвілі – поскандалив з патрульними у Києві

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Масштабна бійка почалася зі сварки між двома жінками, які відпочивали в різних компаніях на березі річки. За панянок заступилися чоловіки.

На місце викликали поліцейських, але відпочивальники забризкали їх з перцевих балончиків – п’ятеро правоохоронців отримали опіки очей. До конфлікту приєдналися ще з десяток молодих людей, які називали себе “ультрас”. Постраждалі поліцейські встигли викликати підмогу. В результаті правоохоронці затримали сім учасників бійки.

За даними Харківської обласної прокуратури, 11 грудня близько 22:30 поліцейські прибули на вулицю Героїв праці з приводу бійки. На місці інциденту сім чоловіків не реагували на вимоги поліцейських та чинили їм опір. П’ять поліцейських отримали тілесні ушкодження.

false

Правоохоронці повідомили підозрюваним підозри за частиною 2 статті 345 “Умисне заподіяння працівникам правоохоронного органу побоїв під час виконання ними службових обов’язків” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі строком до п’яти років або позбавлення волі на такий строк.

false

Підозрюваних вже затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

false

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com