У Харкові викрили контрабанду наркотиків на 2,5 мільйонів гривень (Фото)

1.02.2019, 17:49
10092

У Харкові правоохоронці припинили контрабанду наркотичних засобів та психотропних речовин із однієї з європейських країн.

Читайте також: На Одещині затримали організатора групи, яка постачала наркотики по світу (Фото)

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Встановили, що мешканець обласного центру налагодив постачання з Європи великих партій кокаїну та амфетаміну. Наркотики зловмисник замовляв на спеціалізованих Інтернет-сайтах та під виглядом косметичних засобів отримував через один із міжнародних поштових сервісів.

“Товар” харків`янин реалізовував через мережу дилерів у різних регіонах країни. Правоохоронці затримали зловмисника відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання чергового відправлення із ста п`ятдесятьма грамами кокаїну та шістьма тисячами пігулок “екстазі”.

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків за цінами “чорному ринку” становить понад два з половиною мільйони гривень. У межах кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії з метою встановлення всіх обставин справи та інших осіб причетних до протиправної діяльності.

Операція з викриття ділка проводилася спільно з Націполіцією та Державною фіскальною службою України.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com