У Харкові “знайомі Зеленського” продавали посаду голови ОДА за мільйон (фото, відео)

2.06.2020, 15:30
74308

У Харкові силовики СБУ затримали двох чоловіків, котрі, прикриваючись “дружбою із президентом Зеленським”, за 1 мільйон доларів намагалися продати посаду губернатора області.

Читайте також: Брат Єрмака “торгує ” державними посадами (відео)

Про це повідомляє Telegram-канал “Харків 1654”, деталі також озвучив чинний глава Харківської ОДА Олексій Кучер.

Зазначається, що аферистами виявилися двоє дорослих мешканців Одеси: одному з них майже 50, іншому – 70 років. Хоча за іншими даними вони кияни.

“Всім розповідали, що особисто знайомі із Зеленським вже довгі роки і мають важелі впливу, регулярно проводять лжеспівбесіди на різні посади по країні”, – йдеться у повідомленні.

Крім цього, наголошується, що для затримання проводилася ціла спецоперація, адже чоловіки виявилися шахраями зі стажем, “яких обіграти було практично неможливо”.

Спіймали їх на гарячому, зокрема, у момент передачі авансу за посаду губернатора в розмірі $100 тис., і ще $50 тис. – за посаду начальника місцевої податкової.

За словами голови Харківської обласної адміністрації Олексія Кучера, спецоперація пройшла у ресторані “Ла Страда” в Харкові.

“Затримали двох киян безпосередньо після отримання ними першого траншу грошових коштів у сумі 150 тисяч доларів США за посади голови Харківської ОДА та голови ГУ ДПС у Харківській області”, – зазначив він.

Чиновник підкреслив, що загальна вартість посади губернатора Харківщини була оцінена в 1 мільйон доларів. Нині тривають обшуки в Харківській, Київській та Одеській областях за адресами проживання, місць роботи та орендованих приміщень фігурантів справи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com