У Херсоні спалили машину високопосадовця Укртрансбезпеки

30.07.2019, 19:52
35186

У Херсоні зловмисники спалили автомобіль, яким користувався начальник Чорноморського регіонального управління Державної служби безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) Ігор Пастух. Про це у вівторок, 30 липня, повідомляє УНІАН з посиланням на пресслужбу поліції області.

Читайте також: У Херсоні 30-річний чоловік відрізав собі голову електропилкою

Чорний Mercedes s350l (2006 року випуску) спалили біля одного з будинків на Бориславському шосе. Ніхто з людей не постраждав.

Сам Пастух підтвердив журналістам, що, дійсно, користувався цим автомобілем, який належить його родичу. Також він сказав, що пов’язує підпал зі своєю професійною діяльністю – зокрема, конфліктом з одеськими підприємцями, яким належить одна з херсонських автостанцій. Пастух вважає, що ці підприємці намагаються працювати нелегально, а його служба заважає їм це робити.

Представники зазначеної ним автостанції в січні проводили в Херсоні пресконференцію, на якій заявили, що Пастух всіляко намагається перешкоджати їхньому бізнесу і блокує діяльність підприємства за надуманими підставами. Сам же Пастух у коментарях у ЗМІ стверджував, що автостанція в її нинішньому стані непридатна для використання за безліччю технічних параметрів. На цій пресконференції стався конфлікт, під час якого один з учасників подій стріляв з травматичної зброї.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com