У Херсоні студенти через 600 гривень влаштували перестрілку в гуртожитку

26.11.2019, 17:53
54185

У Херсоні в гуртожитку одного з навчальних закладів на вулиці Комкова сталася стрілянина, повідомляє у вівторок, 26 листопада, місцеве видання Типовий Херсон.

Читайте також: У Херсоні затримали чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію

Суперечка між сторонами конфлікту сталася через дрібну позику.

Почалося з того, що 18-річний юнак позичив товаришу близько шестисот гривень. Той пообіцяв незабаром гроші віддати, але обіцянки не виконав. Кредитор нагадав боржнику про “прострочення”, але той продовжував сипати відмовками, а боргу не повертав.

В результаті, розгорілася сварка, яка переросла в бійку. Боржник з “поля бою” втік і зник у своїй кімнаті. Потім вискочив звідти з пістолетом і вистрілив позикодавцеві прямо в обличчя.

Пістолет виявився пневматичним, і тільки тому легка куля не пробила щоки, залишивши лише кроваве садно. У пораненого після бійки діагностували також струс мозку.

Медики надали йому допомогу, але чим ця історія закінчиться – поки сказати складно. У Корабельному (Комсомольському) відділенні Національної поліції сказали, що заяви про притягнення того, хто стріляв, до кримінальної відповідальності поранений не подавав, хоча таке право у нього є.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com