У Хмельницькому арештували контрабандистів, які ввозили психотропні препарати з Азії

2.10.2019, 08:14
44850

У Хмельницькому затримали трьох місцевих жителів, які нелегально ввозили великі партії психотропних препаратів із країни у Східній Азії. Про це у вівторок, 1 жовтня, повідомила прес-служба СБУ.

Читайте також: У Раді хочуть перейменувати Переяслав-Хмельницький

Відзначається, що учасники організованої групи налагодили нелегальне постачання “товару” через мережу міжнародних поштових відправлень. Наркотики збували оптом і в роздріб на території регіону.

Організатора наркобізнесу затримали за місцем проживання. Під час обшуків правоохоронці вилучили у зловмисників понад 3 кг амфетаміну, близько 0,5 кг психотропної речовини Альфа ПВП, більше 500 таблеток екстазі, 20 марок ЛСД, а також паспорти на підставних осіб для отримання поштових відправлень.

Як вказали в СБУ, орієнтовна вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 1,5 мільйона гривень.

Вирішується питання про повідомлення підозри у скоєнні злочинів, передбачених частиною 3 статті 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) і частиною 1 статті 307 КК, а також обрання запобіжного заходу.

Триває досудове слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com