У хокеїста, з яким грав Лукашенко, виявили COVID-19

21.04.2020, 19:49
70228

У гравця президентської хокейної команди Дмитра Мелешка, з яким грав президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко, підтвердили коронавірус. Про це пише РИА Новости, цитуючи прессекретаря Лукашенка Наталію Ейсмонт.

Читайте також: “Це хороший урок”: Білорусь обігнала Україну за кількістю хворих на COVID-19, Лукашенко досі проти карантину

“Гравець президентської хокейної команди Дмитро Мелешко дійсно госпіталізований з діагнозом пневмонія. Отримано позитивний результат тесту на COVID−19. Дмитро захворів через приблизно тиждень після закінчення аматорського чемпіонату Білорусі з хокею, коли вся команда перебувала у відпустці”, − розповіла Ейсмонт.

Разом з тим прессекретар наголосила, що Лукашено не буде йти на самоізоляцію та не буде робити тест на коронавірус, підкресливши, що президент почуває себе відмінно.

Читайте також: У Білорусі розкрили дані про коронавірус: хворих − понад шість тисяч

“Не дочекаєтесь! Як підтвердження− дивіться на робочі будні президента, зокрема, репортажі білоруського телебачення з сьогоднішніх відвідин підприємства в Бобруйську”, − додала Ейсмонт.

Зазначимо, хокейний матч, в якому Мелешко зіграв в команді з Лукашенко проходив 11 квітня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com