У Кабміні ліквідували офіс з євроінтеграції

27.07.2019, 17:48
34770

Кабінет міністрів ухвалив ліквідувати урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Про це йдеться в постанові Кабміну від 24 липня, повідомляє ″Європейська правда″.

Читайте також: Розкрадання “оборонки” СБУ проводить обшуки у Кабміні та ще двох структурах

″Ліквідувати Урядовий офіс з питань європейської і євроатлантичної інтеграції, Департамент із питань стратегічного планування та координації державної політики, Департамент із питань державного управління, Департамент із питань регіональної політики, Департамент забезпечення документообігу та контролю″, – йдеться в тексті постанови.

Варто відзначити, що в цьому випадку йдеться не про ліквідацію відомства віце-прем’єра Іванни Климпуш-Цинцадзе, а старої структури в секретаріаті Кабміну.

Зараз його функції виконує структура з дуже схожою назвою – Урядовий офіс координації європейської і євроатлантичної інтеграції, генеральним директором якого з грудня 2017 року є Ольга Стефанишина.

″Це було технічне рішення про ліквідацію старої пасивної структури. Нині урядовий офіс продовжує роботу, можливість його ліквідації навіть не піднімалася на засіданнях уряду″, – пояснила Ольга Стефанишина.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com