У Кадирова проблеми з надмірним вживанням наркотиків: Буданов про “серйозні процеси” в Чечні

17.05.2023, 15:32
140691

Маріонетка Путіна, скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров має “проблеми із надмірним вживанням наркотичних засобів”.

Читайте також: Кадиров заявив, що “задонатив” $18 тис. українським спецслужбам: “детективна” історія

Про це начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив в інтерв’ю блогеру Сергію Іванову.

“У нього проблеми зі здоров’ям. Я не лікар, в мене були доповіді (щодо стану здоров’я Кадирова. – Ред.), але що саме, не пригадаю. Плюс, у нього проблеми з надмірним вживанням наркотичних засобів, які він був змушений спочатку вживати, як допінг, потім як знеболювальне, а далі почалися проблеми. Періодично він серйозно лікується. Переважно, в Росії, але за допомогою фахівців з інших країн”, – зазначив Буданов.

На думку керівника ГУР, Кадиров лояльний до Кремля, доки путінський режим має відносну силу. Далі буде “кожен сам за себе”.

“Якщо ситуація трошки вийде з-під контролю (Москви. – Ред.), вийде з-під контролю і Кадиров. Одним з перших. У нього нема інших варіантів. Це буде війна за виживання. В Чечні тривають дуже серйозні процеси. Воно ще не вилилося в якісь масштабні дії, але зміни не за горами. Це не пройде так безкровно. Бо Кадиров намагатиметься втриматися будь-яким способом”, – додав Буданов.

Керівник ГУР – не перший, хто говорить про наркозалежність “дон-дона”. Раніше очільник Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв заявив, що Рамзан Кадиров став залежним від якихось лікарських препаратів. За словами прем’єра незалежної Ічкерії, Кадиров хворий, він уже став наркозалежним і 15 років вживає якісь таблетки.

Німецьке видання Bild писало, що у Кадирова серйозні проблеми зі здоров’ям. За останні кілька місяців він сильно погладшав, має дуже набряклий вигляд. На думку журналістів, у Кадирова серйозні проблеми з нирками.

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що лідера Чечні Рамзана Кадирова могли отруїти співробітники російської ФСБ.

Натомість російська політична аналітикиня Ольга Курносова вважає, що чутки про нібито отруєння Кадирова працівниками ФСБ – це вкид. На її думку, Кадиров поки що потрібен Путіну.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com