У Канаді продовжили санкції проти Януковича і його соратників

23.03.2019, 22:48
17781

В уряді Канади продовжили дію економічних санкцій проти колишнього президента-втікача України Віктора Януковича і його 15 соратників. Про пише Укрінформ.

Читайте також: Охоронці оточили весь цвинтар: дружина Януковича відвідала могилу сина в окупованому Севастополі – ЗМІ

Під нові санкції потрапили Микола та Олексій Азарови, Раїса Богатирьова, Андрій та Сергій Клюєви, Сергій Курченко, Олена Лукаш, Андрій Портнов, Артем та Віктор Пшонки, Віктор Ратушняк, Дмитро Табачник, Олександр Якименко, Віктор Федорович та Олександр Вікторович Януковичі, а також Віталій Захарченко. Обмеження діятимуть до березня 2024 року.

Цим рішенням заморожуються всі канадські активи фігурантів.  Уряд також забороняє будь-кому в Канаді, а також канадським громадянам незалежно від місця їхнього перебування вступати у майнові стосунки з особами, на яких накладені санкції, вести з ними фінансові розрахунки чи надавати фінансові послуги.

У пояснювальних документах зазначається, що таке рішення має на меті надати додатковий час Україні для завершення кримінальних розслідувань і внесення формальних прохань про правову допомогу.

Водночас, цим же рішенням Канада зняла санкції із загиблого молодшого сина Януковича Віктора та колишнього голови СБУ Ігоря Калініна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com