У комітеті етики та організації роботи ВР підтримали арешт нардепа Дубневича

30.10.2019, 19:48
49705

Комітет Верховної Ради України з питань регламенту депутатської етики та організації роботи ВР направив на розгляд парламенту матеріали щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Ярослава Дубневича (група “За майбутнє”).

Читайте також: У ГПУ просять згоди у Ради, щоб зняти недоторканність з Дубневича

Комітет визнав, що подання є законними, оскільки вони надійшли в парламент від визначених законодавством суб’єктів, пише УНІАН.

За рішення про направлення голові ВР висновку комітету для розгляду у ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Дубневича проголосували всі члени комітету – 11 нардепів. За таке ж рішення щодо подання на дачу згоди на затримання також проголосувало 11 народних депутатів.

Водночас за направлення голові ВР висновку комітету для розгляду в парламенті подання про давання згоди на затримання Дубневича “за” проголосувало 9 із 11 народних депутатів, один утримався, один не брав участі у голосуванні. Як відомо, це рішення комітету необхідно для розгляду питання на пленарному засіданні ВР. Тепер парламент має визначитися з рішеннями шляхом голосування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com