У Кременчуці знайшли застреленим місцевого депутата

20.11.2019, 14:35
53165

У Кременчуці Полтавської області близько полудня в середу, 20 листопада, був знайдений застреленим у власному автомобілі депутат Кременчуцької райради, підприємець Андрій Гаврилов. Про це повідомляє місцеве видання Кременчуцька газета.

Читайте також: “Він брав за волосся. Бив об панель у машині”: на Полтавщині, чоловік жорстоко побив колишню дружину на очах трирічної доньки (відео)

Відзначається, що депутата виявили застреленим із вогнепальної зброї в закритому зсередини і заведеному автомобілі.

Поліція розглядає версію суїциду.

″Між силовиками вже йдуть розмови про знайдену в машині передсмертну записку. У ній Гаврилов вибачається за все перед рідними і близькими. Щоправда, офіційно поліція про записку нічого не говорить, посилаючись на таємницю слідства, але джерела Кременчуцької газети в інших силових органах це вже підтвердили″, – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що депутат мав рушницю, дозвіл на яку був дійсний до наступного року.

Довідка. Андрій Гаврилов був фізичною особою-підприємцем. Мав по місту магазини, які торгували курятиною. Також він був головою комісії з питань самоврядування, адміністративно-територіального устрою, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку і боротьби з корупцією Кременчуцької райради. До Кременчуцької райради він був обраний у 2015 році від політичної партії Українське об’єднання патріотів УКРОП.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com