“Він брав за волосся. Бив об панель у машині”: на Полтавщині, чоловік жорстоко побив колишню дружину на очах трирічної доньки (відео)

5.11.2019, 17:10
50634

На Полтавщині відпочинок на природі для 30−річної Юлії перетворився на криваве побиття. Повідомляють Надзвичайні новини.

Читайте також: На Полтавщині п’яний батько до смерті забив свого 6-місячного сина

Того дня колишнє подружжя поїхало відпочивати на пікнік разом із друзями. Все було добре, аж доки компанія не зібралася роз’їжджатися. У машині захмелілий чоловік став дорікати екс−дружині. А щоб Юлія краще зрозуміла його претензії, почав бити жінку. Все це відбувалося на очах трирічної доньки.

“Він брав за волосся. Бив об панель у машині. Потім об бокові дверки, об скло бив. Із ліктя він мене уже в квартирі дуже вдарив. У мене синець тоді з’явився під лівим глазом. Руки виламував мені, пальці”, − розповідає жертва насилля.

Після цього він привіз її до квартири та знову почав знущатися над бідолашною.

” Потім він пообіцяв, що завезе мене на квартиру. Але з умовою, що я нікому не буду скаржитися. До поліції не буду звертатися. Я йому повірила. Він мене привіз, але було все не так. Він мене силоміць заштовхнув до квартири і далі також почав погрожувати. І все робити те, що було в машині”, − каже жінка.

І все це жахіття знову ж таки на очах у доньки. Знущання з Юлії тривали аж до ранку. Врешті−решт жінка змогла вирватися до сусідки та попрохати про допомогу.

Жінка хоче захистити від неадеквата дитину, адже Олександр вимагає побачень із донькою, на які він поки що має законне право.

Читайте також: “Били кожен день і говорили, що ми виростемо виродками”: сироти та волонтерка розповіли про страшні знущання дитячому притулку “Світанок” (відео)

Юлія написала заяву до поліції і нині правоохоронці з’ясовують всі обставини.

“Зараз ми очікуємо висновок експерта, судмедексперта з приводу тілесних ушкоджень. Далі вже будемо допитувати свідків і скеровувати справу до суду”, − каже перший заступник керівника Козельщинського відділу поліції Олександр Горбуля.

Та навіть у разі доведення вини 32−річному Олександрові загрожує незначне покарання − максимум арешт на півроку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com