У Кропивницькому вибухнула газова заправка, є постраждалі (відео)

28.03.2019, 11:11
18416

У Кропивницькому прогриміли кілька вибухів 27 березня на газовій заправці і спалахнула пожежа. Це вибухнули ємності з газом на газовозах на автостоянці. Загалом було чутно до 7 вибухів. У мережі з’явилися відеозаписи пожежі та вибухів на автостоянці.

Читайте також: Під час вибуху у Києві загинув росіянин, якого розшукували за вбивство

Жителі Кропивницього пишуть у соцмережах, що у деяких помешканнях та школі №20 вибуховою хвилею вибило вікна. Кілька мікрорайонів міста залишилися без світла, пише 24 канал.

На місце прибули 10 пожежних машин, 47 рятувальників та швидка. Пожежа охопила 200 квадратних метрів. Протягом кількох годин пожежникам вдалося загасити пожежу на автостоянці. Під час гасіння пожежі сталося 7 вибухів різної потужності. Надзвичайники зауважили, що до гасіння пожежі було залучено 85 чоловік особового складу та 19 одиниць техніки.

Вогонь знищив 18 автомобілів – чотири автоцистерни для зрідженого газу, шість вантажних і вісім легкових автомобілів. Окрім того, пошкоджено вісім легкових і два вантажних автомобілі.

Речниця місцевих надзвичайників відмовилась коментувати ситуацію 24 каналу. Речник Нацполіції Ярослав Тракало повідомив, що внаслідок інциденту постраждали 3 людей: 2 надзвичайників та водій газовоза. Їх з різними ступенями тяжкості опіків госпіталізували.

Правоохоронці з’ясовують причини вибухів та перевіряють усі версії, в тому числі – порушення правил безпеки.

Очевидець події Сергій розповів, що на газовій заправці зазвичай була одна стаціонарна ємність із газом та кілька тягачів з бочками. Поблизу заправки були вантажівки з дизельним пальним.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com