У курортному місті на Львівщині в готелі транслювали російську пропаганду

8.07.2022, 10:01
123479

У селищі Східниця Львівської області у готелі “Вілла Алеся” транслювали російську пропаганду.

Читайте також: В українському уряді повідомили, чи підвищуватимуть тарифи на світло через рекордні ціни в Європі

У готельних номерах можна було подивитися російські пропагандистські телеканали “Росія 24”, НТВ, ТНР, “РТР Планета”, які офіційно заборонені на території України.  Про це повідомляє Нацрада з питань телебачення та радіомовлення.

Державний регулятор отримав скаргу від відвідувача готелю на ретрансляцію російської пропаганди. Працівник секретаріату представника Національної ради України у Львівській області спільно з поліцією перевірив скаргу гостя готелю.

“Серед телеканалів, які мали змогу переглядати відвідувачі готелю, були російські НТВ і ТНТ, а також низка інших програм, не внесених до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України. До відома керівництва закладу було доведено інформацію, що показ російських пропагандистських телеканалів є неприпустимим, бо не лише ображає громадян країни, в якій росія веде жорстоку війну, а й порушує вимоги чинного українського законодавства”, – йдеться у повідомленні.

Після перевірки готель припинив транслювати російську пропаганду.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com