У Китаї новий спалах COVID-19: деталі

13.04.2020, 18:48
69468

Китай посилює обмеження на кордоні з Росією, нові випадки в Китаї – імпортовані. Про це повідомляє Ройтерс.

“51 громадянин Китаю з тих, що прилетіли на одному літаку з Росії, показали позитивний результат тесту на коронавірус у Шанхаї. Ще 21 випадок – китайці, які прибули з Росії−таки у північносхідну провінцію Хейлундзян з центром у місті Харбін”, −  йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Чехії нудистів зобов’язали надягати маски під час відпочинку

У відповідь на збільшення випадків заражень серед прибулих з Росії, Китай посилив обмеження на кордоні й оголосив про закриття останнього наземного пункту пропуску вздовж кордону з Росією в містечку Суйфенхе, починаючи з понеділка.

В неділю Китай повідомив про 108 нових заражень на коронавірус. Найбільшу кількість нових заражень зареєстровану за добу, починаючи з березня. В суботу китайська влада повідомляла про 99 нових заражень, що більше, ніж 48 зареєстрованих у п‘ятницю, – пише Голос Америки.

Китайські посадовці заявили, що сотні осіб, які прибули з Росії протягом останнього часу, захворіли на COVID−19. Більшість з тих, хто прибув до Китаю з Росії, є громадянами Китаю.

В неділю консульство Китаю в російському Владивостоці повідомило, що 243 громадяни Китаю, у яких було виявлено коронавірус, прибули до Китаю через пункти пропуску на кордоні з Росією.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com