У Києві через недбальство лікарів помер редактор відомого інтернет-видання

17.03.2019, 15:12
16778

Журналіст Святослав Секунов редактор стрічки новин “Фокусу” помер у Києві у суботу, 16 березня.

Читайте також: Смерть Люка Перрі – зірки “Беверлі-Гіллз 90210”: реакція колег на втрату

Про це повідомляє ТСН.

У нього були проблеми з печінкою та виразка, а цього тижня температура підскочила до 40,5 градусів. У ніч на 16 березня йому стало зовсім зле і мати журналіста викликала “швидку”.

Однак лікарі відмовилися забирати Святослава до лікарні, а матір попросили підписати документ, який підтверджує, що журналісту зробили укол. Насправді вона підписала відмову від госпіталізації.

“Вранці мама Секунова зв’язалася з шеф-редактором нашого сайту Михайлом Багінським. Слава був уже в тяжкому стані. Міша викликав «швидку» ще раз. Славу забрали до 8-ї лікарні Києва на Оболоні. Він уже був непритомний і його помістили в реанімацію з підозрою на внутрішню кровотечу. Але навіть не зробили УЗД, бо на вихідних у столичній лікарні немає лікаря. За кілька годин Святослав помер від внутрішньої кровотечі”, — повідомив Євген Гордейчик, головний редактор “Фокусу”.

Він також зазначив, що планує докласти усіх зусиль, щоб лікарі, винні у смерті Святослава, “не те щоб понесли заслужене покарання… але хоча б довго згадували, що вони вчинили неправильно і так до людей ставитися не можна”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com