У Києві чоловік через ревнощі до дружини побив молотком по голові свого гостя

12.05.2019, 10:12
24566

Мешканець Києва наніс своєму приятелю декілька ударів молотком по голові через сварку на ґрунті ревнощів і сам прийшов здаватися у поліцію.

Читайте також: П’яні митники побили та пограбували волинських журналістів: хто бив та навіщо (відео побиття)

Як повідомляється на сайті київської поліції, інцидент стався в квартирі на вулиці Оноре де Бальзака. Для встановлення всіх обставин правоохоронці виїхали на адресу інциденту. Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Плєшков, двері квартири були відчинені, а в приміщенні лежав чоловік у крові: “Сварка між 57-річним власником оселі та 59-річним потерпілим виникла після вживання алкогольних напоїв на кухні. Господар приревнував свою дружину до гостя та вдарив його спочатку кілька разів по обличчю, а після цього взяв молоток та наніс ним три удари по голові потерпілому. Залишивши знаряддя злочину на підлозі, фігурант прийшов до управління поліції. Правоохоронці затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

Потерпілого в непритомному стані госпіталізували медики “швидкої” для надання необхідної допомоги. За даним фактом справоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com