У Києві чоловік підпалив помешкання з екс-дружиною та сином

28.03.2019, 11:55
18455

У Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в помешканні перебувала вона, її мати та 10-річний син.

Читайте також: Чоловік вбив товариша, а тіло спалив у багатті

Про це повідомляє прес-служба патрульних.

Підпал стався у будинку на вулиці Сержа Лифаря. Частина підпаленого помешкання, двері сусідньої квартири й коридор під’їзду вигоріли вщент, а пожежа розійшлася майже на весь 7-й поверх.

На місце разом з рятувальниками оперативно прибули декілька екіпажів патрульної поліції.

Інспектори евакуювали мешканців будинку, адже задимлення розійшлося на 7-й, 8-й та 9-й поверхи і було настільки сильним, що люди не могли дихати. Поліцейські стукали у кожні двері, щоб люди якомога швидше покинули приміщення. Дітей з задимленого помешкання поліцейські виносили на руках.

Двоє патрульних по висотній драбині з балкона на 8-у поверсі діставали 5-річну дівчинку, а ще один патрульний спільно з рятувальниками знімав з вікна 7-го поверху 12-річного хлопчика. Також з підпаленої квартири евакуювали жінку, її сина та матір.

На місці працювали лікарі швидкої, які надавали усю необхідну допомогу потерпілим, а також шпиталізували їх до лікарні.

Рятувальники загасили пожежу. Тим часом патрульні поліцейські оперативно встановили місце перебування чоловіка, який вчинив підпал, й затримали його в одній з квартир на вулиці Закревського. Нині з ним працюють слідчі, які також встановлять усі обставини події.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com