У Києві п’яний пішохід штовхнув 27-річного лікаря під машину, чоловік загинув на місці

17.06.2021, 14:06
97691

У Києві трагічно загинув 27-річний чоловік, який їхав по тротуару, але злетів з нього через п’яного пішохода. У мережі з’явилося відео аварії і того, що відбувалося після.

Читайте також: Стало відомо, чим насправді займалася українка, яка випала з балкона в Туреччині

Кадри опублікував ресурс dtp.kiev.ua.

Сталося все на Окружній дорозі 15 червня. Молодий чоловік їхав на велосипеді, але різко вивернув через пішохода, якого хитнуло в сторону. Велосипедиста спочатку кинуло на фуру, а потім розірвало голову об бордюрний камінь.

Приїхалим на виклик лікарям довелося лише констатувати смерть молодої людини. Він загинув миттєво. Повідомляється, що він був без шолома, в шоломі шансів у нього було б більше.

На місце збіглися очевидці, зупинилися деякі авто, але чоловікові допомогти вже не могли. А ось п’яного пішохода спіймали – у нього в крові 1,41 було проміле. Чи вдасться його притягнути до відповідальності – неясно.

На кадрах нижче батько молодої людини прощається з сином.

У Києві 27-річний лікар на велосипеді загинув через п'яного пішохода: з'явилося відео

27-річний чоловік виявився лікарем-травматологом Київської міської клінічної лікарні № 7, а на двоколісний транспорт пересів, щоб швидше добиратися до роботи.

Все сталося за секунди

В сюжеті ТСН говориться, що загиблого звали Віктор. Того дня він якраз їхав з роботи. Колеги медика шоковані тим, що трапилося.

“Він зі мною був на операції, а після операції поїхав додому”, – розповідає лікар-ортопед Тарас Рокита, колега Віктора.

Але додому так і не доїхав. На єдиних кадрах з відеореєстратора нечітко, але видно, як велосипедист раптово виїжджає на жваву трасу, вдаряється об фуру і відлітає на тротуар. Смерть від удару головою об бровку була миттєвою.

Ольга, теж велосипедистка, їхала слідом і була першою, яка кинулася на допомогу. Вони обидва рухалися тротуаром. Хлопець привітався з нею, об’їхав і направився далі.

“Це була така несподівана ситуація. В долю секунди…” – розповідає дівчина.

А п’яний пішохід йшов до них назустріч. Коли вони зійшлися в одній точці, раптово пішохід змінив траєкторію руху і тим самим збив велосипедиста на дорогу. В цей час там їхала вантажівка.

Віктор зачепився об вантажівку рюкзаком, потім його відкинуло на бордюр.

А пішохід спокійно пішов далі, не реагуючи на крики. Його наздогнали і зловили водії інших авто, які зупинилися, побачивши ситуацію. У крові пішохода було 1,41 проміле алкоголю. Тепер йому загрожує до п’яти років в’язниці.

Що відомо про 27-річного лікаря

Колега Віктора розповідає, що він дуже тепло висловлювався про дружину, мріяв про дітей і пишався своєю роботою. Кожен день він допомагав десяткам людей. Щоб швидше добиратися до улюбленої роботи, купив велосипед.

“Роки два тому він пересів на велосипед. Пересувався на велосипеді, хоча ми його попереджали, що в нашій країні це не дуже безпечно робити. Мені його… Нам всім його буде дуже не вистачати…” – каже колега загиблого, ледь стримуючи сльози.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com