У Києві поліцейська погоня із стріляниною (фото, відео)

6.02.2020, 09:50
62144

У Києві в ніч на 6 лютого п’яний водій влаштував перегони з поліцією, що згодом призвело до ДТП. Як повідомляє “Інформатор“, інцидент стався близько 00.30 у Дарницькому районі столиці.

Читайте також: Масштабна аварія: у Бельгії зіткнулися пасажирські автобуси, вантажівка та легковик, є загиблі

Водій і пасажир Subaru Forester встигли об’їхати лівий берег від Бориспільської до Південного мосту та у зворотньому напрямку.

“Коли Subaru опинилася на узбіччі, двоє чоловіків покинули салон і намагалися втекти від поліції. Одного з них оперативно затримали правоохоронці. Другий втік від співробітників поліції через двори, при цьому мешканці сусідніх будинків повідомили нам, що бачили і чули постріли. За попередньою інформацією, порушник стріляв у повітря. Але патрульні ніяк не прокоментували ці припущення, лише підтвердили, що постріли були і в результаті ніхто не постраждав”, – пише видання.


Відзначається, що під час погоні на вулиці Єлизавети Чавдар Forester зачепив автомобіль співробітників поліції Mitsubishi Outlander і намагався врізатися в ще одну машину, виїхавши на зустрічну смугу.

Попередньо, водій кросовера був п’яний. На місці працювали чотири екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Крім того, правоохоронці оглядали двори будинків на вулицях Гмирі, Чавдар та по проспекту Бажана у пошуках другого порушника, який зміг втекти від поліцейських.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com