Київ: прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом побиття поліцейськими прикордонника

5.11.2023, 16:10
149292

Наразі встановлюються обставини події, її учасники та можливі свідки, а також будуть опрацьовані записи з камер відеоспостереження.

Читайте також: У Дніпрі патрульні затримали військового через “втомлений вигляд” і “євробляху”: деталі скандалу

Прокуратура розпочала кримінальне провадження у зв’язку з оприлюдненням відео інциденту з військовослужбовцем в районному управлінні поліції в Києві.Як зазначається у повідомленні на сторінці Київської міської прокуратури у Facebook, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури було розпочато досудове розслідування за фактом можливих неправомірних дій стосовно військовослужбовця з боку працівників поліції.

Відповідні відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України – перевищення влади або службових повноважень.

“У мережі інтернет розповсюджено інформацію про затримання військовослужбовця працівниками Шевченківського управління поліції ГУ НП в місті та вчинення ними протиправних дій, пов’язаних зі спричиненням військовослужбовцю тілесних ушкоджень”, – йдеться у повідомленні.
Крім того, було оприлюднено відео з приміщення територіального відділу поліції, на якому видно момент падіння військовослужбовця на підлогу.
Так, у межах слідства проводяться заходи щодо встановлення обставин інциденту, його учасників та можливих свідків. Також будуть опрацьовані записи з камер відеоспостереження у Шевченківському управлінні поліції.
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com