У Києві заплановано 5 акцій протестів напередодні та в день “нормандського саміту”

7.12.2019, 13:15
55887

У центрі Києва 8 та 9 грудня пройдуть 5 акцій протестів із заявленою участю декількох десятків тисяч осіб. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового. Місця проведення мітингів патрулюватимуть три тисячі правоохоронців.

Читайте також: Заклик вийти на Майдан перед “нормандським самітом” роз’єднує Україну – Кравчук

“Ми провели низку зустрічей з організаторами цих акцій. Наша позиція − усі вони не повинні переходити межу закону. У цілодобовому режимі вже розгорнуто роботу ситуаційного центру МВС. Ми будемо контролювати ситуацію та оперативно ухвалювати рішення”, − сказав він.

Він також додав, що у зв’язку із перекриттям до новорічних свят Софійської площі, на вихідні буде відкрита для транспорту вулиця Хрещатик. Там буде працювати патрульна поліція для організації дорожнього руху.

Нагадаємо, зустріч у нормандському форматі запланована на 9 грудня у столиці Франції Парижі. Востаннє такі переговори відбувалися в жовтні 2016 року.  Напередодні зустрічі,  партії “Європейська солідарність”, “Голос” та “ВО”Батьківщина” закликають українців вийти 8 грудня на Майдан, відповідне звернення цих політсил до українців виклав народний депутат України Андрій Парубій у Facebook.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com