У Києві жорстоко побили відомого ветерана АТО: серед кривдників чоловік зі значком депутата

11.02.2020, 08:20
62728

Ветерана АТО Миколу Ворошнова побили за зауваження про порушення правил дорожнього руху. Про це Ворошнов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Видавала себе за вдову: шахрайка привласнила мільйонну компенсацію за загибель героя АТО і поїхала на море

За його словами, він їхав головною дорогою на Березняках перед виїздом на Дарницький міст, коли його підрізали на чорній машині (Porsche Cayenne або Range Rover, номерний знак – 7747).

“Почав йому сигналити вказуючи цим своє незадоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізавши мене авто затормозило, з нього вискочили двоє. Водій: представницької зовнішності, з депутатським значком на відвороті піджака, а з пасажирського місця −охоронець у плащі з “вухом”, який одразу “обозначив” наявність вогнепальної зброї”, − написав ветеран АТО.

Під час словесної перепалки поруч зупинилася ще одна машина − BMW X5, з якої вийшли ще двоє чоловіків, після чого ветерана АТО почали бити.

Читайте також: “Зайшов погрітись, а каву не купив”: у столичному кафе вигнали на вулицю учасника АТО

“І тут як почало мені “прилітати” з різних сторін. Точно так, прям “в ціль”. Добре що встояв на ногах, бо ці могли б почати “піднімати” з носака… здається, до мого великого сорому, я навіть не “відповів”, але це не точно… Добрих стусанів отримав. Давно так не відгрібав. Аж ностальгія. Повно “юшки”, половинка зуба, ну і розвалили трохи губи, особливо з середини. Нормально так поприлітало. Але обличчя пройшло випробування на міцність”, − розповів Ворошнов.

“Десь з годину просидів на сайті Верховної ради, намагаючись знайти “знайому” пику. Так шо б “це точно він” −ні, нічого. Я взагалі обличчя погано запам’ятовую, а тут ще й по голові били, тож”, − додав Ворошнов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com