У Київській області водій авто влаштував стрілянину на дорозі: є постраждалі (фото)

6.08.2020, 12:33
80589

5 серпня у місті Обухів водій на автівці синього кольору здійснив кілька хаотичних пострілів біля зупинки громадського транспорту. В результату чого була травмована дівчина – продавчиня з кіоску, яка вибігла на вулицю на звуки стрільби. Стрілок зник у невідомому напрямку. А 20-річна потерпілу доправили до лікарні, де їй діагностували непроникаюче поранення грудної клітки.

Читайте також: У Київській області під час чистки каналізації загинули троє людей

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в регіоні, пише Кореспондент.

“У місті Обухів ввечері невстановлений водій на автомобілі синього кольору зробив кілька хаотичних пострілів біля зупинки громадського транспорту. У результату чого була травмована дівчина – продавчиня з кіоску, яка вибігла на вулицю на звуки стрілянини. Стрілець зник у невідомому напрямку. А 20-річну потерпілу доставили в лікарню, де їй діагностували непроникне поранення грудної клітини”, – йдеться в повідомленні.

Стрільцем виявився 33-річний житель столиці, якого незабаром затримали вже в Києві. У нього вилучили пістолет Форт-12, патрони, дозвільні документи. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

“Як з’ясувалося, конфлікт виник на світлофорі між водіями двох автомобілів. Потім один з них, під час руху автомобіля, з хуліганських спонукань почав вести безладну стрілянину в бік автомобіля свого опонента. У результаті цих неприцільних пострілів постраждала дівчина-продавець”, – уточнили в поліції.

Читайте також: У Києві жінка розчленувала тіло чоловіка та палила його в лісі (відео)

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com