У Латвії створили жовто-блакитне морозиво “Слава Україні”

20.06.2022, 07:31
122303

Латвійська компанія Food Union виробила спеціальне морозиво, присвячене Україні.

Читайте також: Депутат Луцькради отримав в армії «медаль за п’янку»

Як повідомляє “Європейська правда” із посиланням на Postimees, у морозиві символічно використано поєднання жовтого та синього кольорів, а в основі рецептури – натуральні інгредієнти.

Для жовтого кольору було використано смак шафрану, а для синього – бузини та волошки. Морозиву дали назву “Слава Україні”.

“Це морозиво – данина мужності та волелюбності українського народу, але що ще важливіше – це нагадування всім у Латвії про те, що в Україні, як і раніше, йде страшна війна, тому ми маємо продовжувати допомагати її народу. Тим більше, після того, як перша хвиля підтримки схлинула”, – повідомила генеральний директор Food Union у Латвії Ірена Холодна.

Там повідомляють – розробка морозива, присвяченого Україні, стала емоційно важливою подією для нашої команди. “Це дозволило всім учасникам процесу розробки відчути свою причетність та підтримати українців через те, що ми вміємо найкраще – розробляти та виробляти смачні та якісні продукти”,- говорять у компанії.

Тим більше, Food Union вже має досвід створення морозива у кольорі прапорів – у 2018 році там було створено морозиво у квітах національних прапорів Латвії, Естонії та Литви на честь сторіччя незалежності цих країн.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com