У Луцьку поліцейський вимагав хабарі з веб-моделей

5.01.2022, 17:00
108734

У Луцьку викрили кіберполіцейського, який вимагав 1500 доларів США. Вдалося дізнатися його ім’я.

Читайте також: На Київщині батьки звинувачують лікарів у смерті 8-річної доньки на Новий рік (відео)

Про це повідомляє ВолиньPost.

Як виявилося, погорів на хабарі старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області Роман Токар. Проте наразі встановлюють причетність до злочину і декого з його колег.

Гроші Роман Токар вже не вперше брав із дівчини, що займається так званим веб-моделінгом. Це заняття, коли дівчата у студії або на квартирі онлайн спілкуються із чоловіками (часто – іноземцями) на інтимні теми, найчастіше – у спокусливій білизні або взагалі оголюють тіло, пестять себе перед монітором.

Як встановило слідство, пише пресслужба ДБР, поліцейський відшуковував в інтернеті вебкам-моделей з Волині. Він встановлював особи моделей та призначав їм зустріч. Під час зустрічі правоохоронець погрожував дівчатам притягнути їх до кримінальної відповідальності за нібито розповсюдження порнографії, хоча жодних доказів таких дій у нього не було.

Уникнути покарання, за словами правоохоронця, моделі могли лише щомісяця сплачуючи йому по 300 доларів США. У такому випадку поліцейський обіцяв сприяти діяльності інтернет-моделей і попереджати їх про можливе проведення у них слідчих дій.

З грудня 2021 року до початку січня правоохоронець встиг отримати від різних заявниць 2,9 тисячі доларів США неправомірної вигоди.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com