У Луцьку в ТРЦ “Порт Сіті” маленька дитина зламала руку у гральній кімнаті

25.03.2019, 16:13
17973

В обласному центрі Волинської області у торгово-розважальному центрі дитина, граючись у спеціальній кімнаті для дітей, зламала руку.

Читайте також: Олександр Педан представив у Луцьку нові види спорту у рамках програми “JuniorZ” (фото)

Про це у Facebook повідомила мама травмованої дитини.

“Хочу поділитися ситуацією, яка сталася вчора з моєю дитиною. Пішли ми в “Порт Сіті”, а саме в “Фіглі Міглі”, дитина моя дуже любить стрибати на батутах, і все як завжди…. діти до 3 років разом з супроводом батьків граються, стрибають….. а от діти, що вже трохи старші, бігають без батьків (батьки як зазвичай сидять на м’яких диванах та не випускають з рук телефони, треба ж всім у вайбері відписати, або якусь нову фотку пролайкати). Так ось, поки моя дитина стрибали на батуті (я в цей час як зазвичай була біля неї), до неї підбіг хлопчик, років 8, і напевно вирішив справити враження, і показати як він на відміну від цієї “малишні” вміє стрибати…. моя дитина підлетіла десь на метр і впала, в кінці ми маємо перелом руки і нам наклали гіпс….
Батьки, закликаю вас вчити своїх діток бути більш обачними, щоб вони знали як поводитись з меншими дітками, щоб не штовхались, бо я не одеоразово бачила, як старші діти ганяють пхаючи, штовхаючи менших. Нікому не побажаю пережити те, що коїться зараз з моєю дитиною”, – написала жінка.

Виктория Виговская Капец просто. Согласна с Вами по поводу бездействия родителей во время игр их детей. В Фигли мне не нравится, что дети разных возрастов на одной территории. Бегают как угорелые не замечая под ногами малышню. Карусель это вообще нечто. Дети бегают разгоняются её раскручивают и запрыгивают мало того, что это травматично для них самих ну а мама ж думает “привела в дет центр значит я отдохну пусть делает, что хочет” так и естественно и для малышей. Вам скорейшего выздоровления .

Tanja July Діти з 6 років граються там без батьків, і це нормально. Питання до директора Фіглі-Міглі, бо гроші беруть а відповідальності нуль. В Промені і Адреналіні ігрова зона є для малих дітей і для старших, тому діти з різницею в 10 років не повинні гратися разом.

Надія Омельчук Скажу як мама старшоі дитини, яка часто на ті батути ходить. Просто має бути дві зони: для мацьоп, і для школярів. Бо останнім хочеться так само бігати, не дивлячись на малят, які випадково можуть підповзти. Моя на це не раз жалілася. Тому тут питання лише до адміністрації.

Zoya Dzhulay Це не перша ваша дитина що там постраждала. А де ж були ті що мали б слідкувати інструктора. Як можна щоб такі ігри небезпечні для здоров’я дітеи без інструкторів. Потрібно реагувати, – пишуть інші коментатори.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com