У Луцьку військовий випав із шостого поверху: що відомо про загиблого (відео)

21.01.2021, 20:58
93384

Чоловік, який загинув через падіння з шостого поверху багатоповерхівки у Луцьку, був кадровим військовим.

Читайте також: На Херсонщині військовий помер після бійки з цивільними

Нещодавно він повернувся з відрядження, – розповіла Суспільному речниця повітряного командування “Захід” Олександра Качмар.

В командуванні розглядають смерть військового, як нещасний випадок.

42-річний військовий випав з багатоповерхівки, що на Вулиці Конякіна.

“Усе трапилося орієнтовно о 23 годині 20 січня, я почула звук і подзвонила голові ОСББ, тоді ми вийшли і подзвонили у швидку та поліцію”, – розповіла одна з мешканок будинку Тетяна.

Медики, які прибули на виклик, констатували смерть військового.

Провідна інспекторка сектору комунікацій Нацполіції Волині Марина Балдич розповіла, що відомості в журнал Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли, як нещасний випадок. Тіло чоловіка направили на судовомедичну експертизу.

В ОК “Захід” розповіли, що військовий служив у частині, що дислокується на Волині, 20 січня перебував у плановій відпустці, одружений. На момент трагедії дружина військового перебувала в бойовому чергуванні.

“Соціальний стан військового задовільний. 2020 року отримав квартиру, як учасник бойових дій. Половину вартості якої оплатили з міського бюджету. Декілька тижнів тому чоловік повернувся з відрядження, де виконував обов’язки з доставки матеріальних засобів одному з угруповань сил оборони”, – каже речниця Олександра Качмар.

У Нацполіції Волині повідомили, що відомості в журнал Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронці внесли, як нещасний випадок. Тіло чоловіка направили на судовомедичну експертизу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com