У Луцьку запустили оперативний центр для допомоги пільговим категоріям громадян

23.03.2020, 22:48
67352

У Луцьку створили тимчасовий оперативний центр при міській раді для організації допомоги пільговим категоріям громадян – мешканцям Луцької ОТГ. Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом” безкоштовно забезпечить оперативному штабу продуктові набори, які в подальшому доставлять громадянам з числа пільгових категорій. Про це радник міського голови Ігор Поліщук повідомив у Facebook.

Читайте також: Народний депутат пожертвував 20 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом

“Основна мета вказаного центру – прийом телефонних звернень, надання консультацій, забезпечення комунікації та в критичних випадках – надання допомоги пільговим категоріям громадян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах шляхом доставки продуктових наборів.

Між Луцькою міською радою та Фондом Ігоря Палиці “Тільки разом” укладено договір про співпрацю, у відповідності до якого Фонд безоплатно забезпечить необхідні для роботи оперативного центру продуктові набори для подальшої доставки громадянам з числа пільгових категорій.

Тимчасовий оперативний центр розпочинає роботу від 24 березня і працюватиме до особливого розпорядження.

Телефон “гарячої лінії” тимчасового оперативного центру – 20–30−03 зі стаціонарного телефону або 033 –220 –30 –03 з мобільного.

Тимчасовий оперативний центр працює щоденно без перерви та вихідних з 08:30 до 17:30.

В оперативному центрі одночасно працюють 5 спеціалістів, які будуть приймати телефонні дзвінки та надавати консультації громадянам з числа пільгових категорій, волонтери з числа працівників міської ради, які будуть здійснювати, у разі необхідності, виїзд до заявника додому та доставку продуктових наборів.

Для уникнення випадків шахрайства та надання допомоги дійсно тим, хто її потребує, спеціалісти центру будуть перевіряти пільговий статус заявника та ретельно перевіряти інші обставини, вказані заявником”, – повідомляє Ігор Поліщук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com