У Львівській області фура влетіла в крамницю і розтрощила стіни: загинуло 4 осіб

3.09.2021, 21:50
100186

Велика автотроща, надвечір сталася у місті Рудки Львівської області. Фура навантажена щебнем врізалась у крамницю.

Читайте також: Нові дорожні знаки в Україні суперечать один одному: експерт розповів нюанси

Про це повідомляє журналістка ТСН.

За попередньою інформацією правоохоронців, загинуло четверо осіб. Водій вантажівки не впорався з кермуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору і врешті влетів у продуктову крамницю.

Свідки кажуть, що одразу після аварії очевидці самотужки відсунули вантажівку і дістали з-під неї тіла загиблих та травмованих. Від тілесних ушкоджень водій вантажівки та ще дві жінки загинули на місці. Крім того, травми отримала неповнолітня дівчина-пішохід, її ушпиталили. Але врятувати потерпілу медикам не вдалось.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 3 вересня, близько 16.20, на вулиці Самбірській у місті Рудки Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій сідлового тагяча Renault не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в’їхав у продуктовий магазин.

“Від тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки та ще дві жінки загинули на місці події. Крім того, травми отримала неповнолітня дівчина-пішохід, яка була доставлена до лікарні. Незважаючи на зусилля медиків, потерпіла померла у медзакладі. Особи усіх учасників ДТП встановлюються”, – йдеться у повідомленні.

В лікарні перебуває і ще одна постраждала людина.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com