У Львівській області людям розповідають фейкову інформацію, що на дільницях вручатимуть повістки

14.03.2019, 18:14
16396

Невідомі зловмисники розклеюють у Львівській області листівки з неправдивою інформацією, де йдеться, що на виборчих дільницях призовникам нібито вручатимуть повістки.

Читайте також: Харків’яни за 1000 гривень прийшли на фейковий мітинг у підтримку кривавого маніяка (відео)

Головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко повідомив на своїй сторінці у Facebook, що невідомі розкидають фейкові листівки, щоб залякати молодих хлопців не прийти до виборчих дільниць, бо їм там, ніби, видаватимуть повістки. Він також заявив, що дана інформація масово поширюється і у соцмережах, але дійсності вона не відповідає.

“З наближенням виборів президента України все частіше з’являється інформація про начебто вручення повісток призовникам на виборчих дільницях. В деяких районах Львівщини невідомі розклеюють листівки з такою інформацією, поширюють чутки та пости у соціальних мережах. Ще раз наголошую, що під час виборів військовослужбовці військкоматів не будуть вручати повісток або проводити інші заходи, пов’язані з початком призовної компанії на строкову військову службу”, – ідеться у дописі головного військового комісара Львівщини.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com