У Львові активісти зірвали сесію міськради: вибили вхідні двері та пошкодили майно (відео)

12.12.2019, 12:49
56396

12 грудня, представники громадських організацій, добровольці прийшли на чергову сесію Львівської міської ради, що відбувалася у приміщенні Шевченківської райдержадміністрації, на вулиці Липинського 11.Про це повідомив депутат львівської міської ради, Ігор Зінкевич, пише Варта.

Читайте також:  Міський голова Львова Андрій Садовий відмовився платити заставу

Представники добровольчих організацій вирішили з’ясувати, чому ЗМІ, які за їх твердженнями належать родині мера, назвали львівські добровольчі організації “тітушками”.

“Початок сесії в Львівській міській раді. Добровольці прийшли до мера задати запитання про те, що в ЗМІ (прим. – Zaxid.net ), які належать родині мера Садового А.І. назвав їх “Галицькими тітушками”, – повідомив депутат.

В ході конфлікту, як видно з відео були вибиті двері в приміщенні райдержадміністрації.

Пізніше, Олена Живко, голова громадської організації “Об’єднання добровольців” пояснила сьогоднішній протест: “Ми не дозволимо у Львові таке зневажливе ставлення до ветеранів, добровольців. Ми не дивуємось, коли наші фото висять з відповідними підписами на сепаратиських ресурсах, але не дозволимо, щоб люди, які пройшли війну були зневажені в рідному місті” , – повідомила Олена Живко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com