У Львові лікарі допомогли схуднути жінці на 80 кілограмів (фото)

27.01.2021, 20:53
93707

Команда медиків Центру хірургії допомагала молодій жінці позбутись «фартуха» з власної жирової тканини та схуднути на понад 80 кг за майже дев’ять місяців кропіткої роботи.

Читайте також: Відома співачка схудла на 39 кілограмів (фото)

38-річна пацієнтка звернулася до лікарів із ожирінням ІІІ ступеня та гігантською післяопераційною грижою. ЇЇ вага на той час сягала 189 кг, повідомляють у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Попередньо в іншому медичному закладі жінці провели операцію з видалення жовчевого міхура, після якої утворилась післяопераційна вентральна грижа. Ця грижа так стрімко збільшувалась у розмірах і прогресувала, що в пацієнтки  з’явився жировий «фартух», який сягав нижче колін.

Звісно, усе це суттєво впливало на якість життя молодої жінки. Тому медики запропоновали декілька методів схуднення. Так, пацієнтка обрала для себе метод поміщення в шлунок спеціального балона, який знижує апетит та надає відчуття ситості. І завдяки цьому вона схудла на 40 кг.

Проте невдовзі у неї почалася непрохідність у грижовому мішку. Зваживши всі ризики, команда лікарів прийняла рішення оперувати.

Крім, інших маніпуляцій, видалили майже 25 кг надлишкової шкіри та підшкірної клітковини.

Такі операції потребують вкрай якісної, ефективної та злагодженої роботи багатьох медичних бригад –  і анестезіологів, і терапевтів, і кардіологів, і  ендокринологів, і хірургів, а також роботу з дієтологом та реабілітологом.

Зараз пацієнтка продовжує худнути та вести повноцінне життя. З часом її очікуватиме ще одна операція – абдомінопластика. Це дозволить досягнути гарного вигляду передньої черевної стінки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com