У Львові СБУ провела обшуки у міській раді і затримала топчиновника (фото)

17.08.2023, 09:31
145248

У Львівській міській раді СБУ провела обшуки та затримала топчиновника – виконувача обов’язків керівника одного з управлінь ЛМР.  Його підозрюють в отриманні хабарів під час війни.

Читайте також: Прикордонники випускатимуть з України ще одну категорію військовозобов’язаних

Про це повідомили в СБУ Львівської області.

За даними слідства, топчиновник Львівської міської ради разом із місцевою архітекторкою за хабарі дозволяли проведення робіт у межах міста, зокрема – в історичному центрі міста.

Посадовця затримали на “гарячому” під час отримання хабаря в розмірі 1500 доларів. Він гарантував безперешкодний розгляд і погодження дозвільних документів на проведення реконструкції нерухомості в межах історичного ареалу Львова.

“Сьогодні, 16 серпня, правоохоронці завершили обшуки в службових приміщеннях управління ЛМР та за місцем проживання посередниці, в ході яких було виявлено та вилучено в повному обсязі передані грошові кошти, а також вилучено відповідну дозвільну документацію”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваному та його спільниці інкримінують: 

 ч.5 ст. 27 (пособництво);

ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У Львівській міській раді підтвердили обшуки. Там повідомили, що йдеться про тимчасово виконуючого обов’язки керівника управління охорони історичного середовища. Там пообіцяли сприяти правоохоронцям у проведенні розслідування.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com