У Львові сільський голова жбурнув в офіціантку графином

13.12.2019, 21:12
56589

Сільський голова із села Миколаїв, що під Львовом, – Іван Савчак – жбурнув скляним графином у голову офіціантці. Про цей інцидент у п’ятницю, 13 грудня, заявила потерпіла офіціантка – Ярина Кокор – у спільноті Варта 1 на Facebook.

Читайте також: У Львові активісти зірвали сесію міськради: вибили вхідні двері та пошкодили майно (відео)

За її словами, 10 грудня, близько 11:00 ранку, у кафе Чебуречна у Львові увійшов клієнт. Він замовив коньяк, а потім ще хотів замовити шашлик. Коли чоловік почув, що шашлик закінчився, сильно розлютився.

″Я сказала, що немає шашлику, і повернулася наливати пиво. Коли наливала пиво, то відчула різкий біль у скроневій області. Почула, як щось розбилося. Він кинув мені в голову графином″, – розповіла офіціантка Ярина.

Після цього дівчина одразу викликала поліцію. Ярина Кокор розповіла, що клієнт продовжував поводитись агресивно навіть після приїзду поліції.

″Він кричав на поліцейських і на мене, питав, чи знаємо ми, хто він такий? Поліція його забрала до відділку, а я поїхала в лікарню знімати побої. Згодом до мене в лікарню приїхали правоохоронці, вони вже встановили особу нападника і сказали писати заяву на Івана Васильовича Савчака″, – розповіла Ярина Кокор журналістам.

Вона також опублікувала фото заяви, яку вона написала у Личаківському відділенні поліції.

51-річний Іван Савчак є сільським головою села Миколаїв Пустомитівського району з 2015 року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com