У Львові від COVID-19 померли 23-річна вагітна жінка та молодий чоловік без супутніх патологій

11.11.2021, 09:15
104863

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова протягом доби померло двоє молодих людей без супутньої патології – вагітна 23-річна жінка та 29-річний чоловік.

Як повідомляє Цензор, про це повідомила завідувачка інтенсивної терапії лікарні швидкої допомоги Львова Наталія Матолінець.

“Практичний досвід нашої реанімаціі – 50 років! Наші лікарі багато бачили…Нас важко вразити…Але те, що відбувається зараз – нестерпно!” – написала вона.

Лікарка повідомила, що за добу у їхній реанімаціі померли дві молоді людини без супутніх патологій: вагітна жінка 23 роки – перша вагітність та молодий хлопець 29-ти років.

“Робочий ранок почався з розтинів. Спершу вагітної жінки з так і ненародженою дитинкою в утробі… чорні нежиттєздатні легені.

Читайте також: Вчені встановили, що наявність партнера впливає на зовнішній вигляд жінки

Далі – хлопця з мертвими легенями. Ще місяць тому він був абсолютно здоровий і разом із батьками, друзями та дівчиною планував життя, якого вже більше ніколи не буде.

Щирі співчуття рідним!” – написала вона.

Матолінець зазначила, що лікарі боролися майже місяць. Безуспішно.

“Це дуже страшно. Дуже. Дуже. Дуже… Особливо, якщо зважити на силу-силенну тих, хто не вірить в ковід, відмовляється від карантинних обмежень та вакцинаціі, а також абсолютно некомпетентно критикує наших медиків!

Не одягнувши при тому жодного разу медичного одягу і не попрацювавши віч на віч з критичним пацієнтом…Мені важко стримувати емоції…”, – додала лікарка.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com