У Медведчука почалася нова хвиля обшуків

24.06.2021, 14:02
97802

Прокурори й слідчі вранці 24 червня провели нові обшуки в нардепа від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука і його соратників. Вони проходили в партійному офісі ОПЗЖ, а також у кабінетах і будинках наближених до політика людей.

Читайте також: “Справа Василя Стуса”: Медведчук заплатить 300 тисяч видавництву

Про це повідомив його партійний колега, юрист Ренат Кузьмін у своєму Telegram-каналі. За його словами, обшуки також зачепили маму дружини обвинуваченого в державній зраді нардепа Оксани Марченко. У мережі з’явилися фото.

“Цього разу приїхали ще й до мами дружини Медведчука і цілком серйозно намагаються знайти докази державної зради зятя”, – зазначив він.

Прокурори й слідчі 24 червня провели нові обшуки в Медведчука

Кузьмін висловив переконання, що “під виглядом обшуків прокуратура проводить своєрідні акції залякування”, а також нібито намагається “деморалізувати” опозиційного політика і членів його сім’ї.

Обшуки проводили в офісі партії ОПЗЖ й у домівках соратників нардепа

“А зовсім не відшукати нові докази в справі”, – заявив юрист.

У Службі безпеки і Державному бюро розслідувань підтвердили проведення обшуків в межах кримінального провадження щодо Медведчука і його колеги Тараса Козака.

Нові обшуки в Медведчука

Зазначається, що вони проходили зокрема й у будинку Медведчука на вулиці Монтажників у Києві. Як пише Telegram-канал PavlovskyNews, дії почалися з 7-ї ранку четверга, до 12:00 представники СБУ не виходили з приміщення. Співробітники спецслужби також чергували на балконі будинку і біля нього в бусі.

Обшуки проходили й у будинку Медведчука на вулиці Монтажників у Києві

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com