У Мережі розкритикували Путіна через “почесті” та витрати на робочі поїздки (відео)

19.07.2019, 20:56
33815

Президент РФ Володимир Путін прилетів в Братськ, де повинна була відбутися нарада щодо паводку в Іркутській області (Росія), а згодом вирушив у затоплене місто Тулун. Мережу розлютила зустріч президента РФ з усіма ″почестями″.

Читайте також: Медведчук зустрівся перед виборами зі своїм кумом Путіним (відео)

Відеоролик, на якому Путін виходить з літака, сідає в кортеж, а потім у вертоліт розмістив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов в Twitter. Таке відео розлютило мережу. Люди заявили, що краще б ці гроші витратили на допомогу постраждалим.

Користувачі прокоментували відео: ″Над дідом парасольку тримають, щоб крапельки дощу лисину не замочили, а у тисячі людей дощиком житло змило…″, ″Гроші, які на подорож лисого відморозка витратили, роздали б постраждалим – вони б в палацах жили″, ″Краще вдома сидів би, аніж піаритися на крові!″,″Краще б це все ніколи не бачити″, ″Нехай летить далі н***й, і чим швидше, тим краще для Росії″, ″А в Гаагу коли? Просто цікаво…″, ″Всі злодії в зборі…″.

Також користувачі зауважили, що між літаком і вертольотом приблизно 50 метрів, а Путін все одно скористався автомобілем.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com