У Мінську під час протесту силовики застосували зброю

13.09.2020, 18:21
84009

У неділю, 13 вересня, у Мінську (Білорусь) один із працівників правоохоронних органів здійснив попереджувальний постріл у повітря, щоб розігнати активістів. Про це повідомляє Onliner.

Читайте також:  В окупованому Криму проходять місцеві “вибори”: Україна закликає світ не визнавати їх результати

Так, у Білорусі триває 36-й день протестів. Зокрема, на традиційну недільну акцію протесту в Мінську, яку опозиція назвала “Марш героїв”, вийшли, за різними оцінками, від ста до ста п’ятдесяти тисяч осіб.

Зокрема, протетсувальники сформували кілька багатотисячних колон. Одна з них рухалася по проспекту Незалежності у бік резиденції президента Олександра Лукашенка, друга прямувала у бік елітного котеджного селища “Дрозди”, де проживає багато чиновників з його оточення.

Однак, під час протесту трапилася сутичка між силовиками та активістами, у результаті чого було застосовано зброю. Так, другу колону білоруські правоохоронці зустріли на вулиці Нововиленській. Після чого між демонстрантами і силовиками на відстані 50 метрів зав’язалася суперечка. У ході конфлікту з боку силовиків пролунав попереджувальний постріл у повітря.

Одразу після цього на місце події прибули машини з щитами і силовики в повному обмундируванні. Коли правоохоронці почали рух у бік протестувальників, демонстранти розійшлися.

До слова, цього дня у ході протестів було затримано приблизно 250 осіб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com