У Москві на параді зганьбилися новітнім БТР: спалахнув у всіх на очах (відео)

25.06.2020, 17:29
76533

На параді в Москві на Червоній площі демонстрували новітню російську військову техніку, в тому числі і бронетранспортер До-17 “Бумеранг”, який за заявами розробників не має аналогів. Відразу після заходу, який відбувся 24 червня з нагоди 75-річчя перемоги над нацизмом, БТР спалахнув на очах сотень очевидців і застряг на дорозі.

Читайте також: Незважаючи на страшну пандемію коронавірусу, в Росії провели помпезний парад в честь 75-ої Перемоги

Інцидент зняли на відео, після чого ролик опублікували в мережі. Як пише “Львівський метрополітен” у Twitter, конфуз став “головною фішкою” параду.

Як видно на кадрах, БТР в колоні іншої техніки рухався після заходу московськими вулицями в Північно-Західному окрузі міста, але несподівано “Бумеранг” зупинився і сильно задимівся.

З бронетранспортера став валити густий дим, яким заволокло частину вулиці та оповило містян, які зібралися подивитися за проходженням техніки.

Люди, які спостерігали за НП, вили змушені відійти від проїжджої частини, щоб не задихнутися.

В цей час інша техніка незворушно продовжував рух.

У мережі висловлюють припущення, що конфуз стався внаслідок перегріву двигуна, але деякі іронічно висувають інше пояснення – мовляв, просто закінчилися дрова у БТР, або ж була продемонстрована нова розробка “димова завіса”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com